Auto verzekeren tegen een scherpe premie

Uw auto verzekeren tegen de beste voorwaarden en een scherpe premie via Youngtimer-Verzekering.nl. Bij ons kunt u dagelijks uw polis opzeggen, onze premie is een van de laagste in de branche met de beste voorwaarden. U kunt uw auto verzekeren, maar ook uw tweede gezinsauto, youngtimer, oldtimer of veteraan.

Ga snel via de volgende links naar de rekenmodules en bereken uw voordeel!

youngtimer

Youngtimer

Premie berekenen »

Voor een maatwerk offerte zijn wij tevens telefonisch of per e-mail bereikbaar. Auto’s kunnen wij namelijk ook verzekeren op basis van taxatiewaarde of aanschafwaarde waardoor u bij schade geen dagwaarde krijgt uitgekeerd. Bij een autoschade helpen wij u weer snel op weg en zorgen wij verder voor vlekkeloze afhandeling. Wel zo netjes.

Wij beschikken over een netwerk van taxateurs, restaurateurs en autoschadeherstellers. Hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij een taxatie of reparatie. Door onze ervaren medewerkers en jaren lange ervaring kunnen wij u snel bijstaan.

Naast youngtimers, oldtimers en auto’s kunt u ook bij ons terecht voor andere verzekeringen. Wij bieden uitgebreide dekkingen tegen een van de laagste premies.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief