Autoverzekering

Wilt u een goedkope autoverzekering? Bij Youngtimer-Verzekering.nl kunt u uw auto zeer voordelig verzekeren tegen uitstekende voorwaarden. Wij werken samen met een groot scala aan aanbieders om u de best passende polis aan te kunnen bieden. U bent uiteraard niet verplicht om uw youngtimer of klassieker ook bij ons te verzekeren, maar mocht u hierin geïnteresseerd zijn dan hebben wij ook hier uitgebreide mogelijkheden voor. Heeft u vragen? Dan staat een vakkundig adviseur graag voor u klaar. Wij staan voor maatwerk en helpen dan ook graag de voor u juiste polis af te sluiten.

8739148310_85bee333fd_b

Dekking

U kunt kiezen uit een WA-dekking, een WA Beperkt Casco of een WA Volledig Casco (AllRisk). Afhankelijk van uw situatie en uw wensen kunt u kiezen voor een meer of minder uitgebreide dekking. Het is daarnaast mogelijk om uw verzekering uit te breiden met een schadeverzekering voor inzittenden, pechhulp of rechtsbijstand.

Online

Doordat we bij Youngtimer-Verzekering.nl volledig online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie. Heeft u een schade? Dan kunt u door middel van uw persoonlijke digitale dossier de schade direct afhandelen. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk weer veilig op weg te kunnen sturen.

Voordelen van onze autoverzekering

Bent u enthousiast geworden over onze autoverzekering? Dan kunt u direct online een offerte aanvragen of uw premie berekenen en desgewenst uw verzekering afsluiten!

Voordelen

  • Zeer scherpe premie en uitgebreide dekking
  • Dagelijks opzegbare verzekering via online account
  • Binnen 5 minuten afgesloten en verzekerd

Hulp nodig?
Bel: 0183-201115

Offerte

Wilt u een aanbod op maat? Doe een offerteaanvraag!

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief