Maatwerk


Een oldtimer financieren bij Youngtimer-Verzekering biedt u de mogelijkheid om in een prachtige bolide rond te rijden op een zeer voordelige manier. Weinig leasemaatschappijen zien mogelijkheden voor het leasen van oldtimers, wat kan betekenen dat u onvoordelig uit bent of zelfs geen oldtimer kunt rijden. Door onze directe samenwerkingen met een aantal grote partijen kunnen wij u echter een prachtig leaseplan aanbieden op basis van financial lease.

Omdat we bij Youngtimer-Verzekering online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw gegevens inzien of wijzigen en profiteert u van zeer lage kosten.
Op deze pagina kunt u alle informatie vinden met betrekking tot het oldtimer financieren. Heeft u andere specifieke vragen of wensen voor uw auto, dien dan direct een contactaanvraag in, wij helpen u hier graag bij.

Wat bieden wij u?


Uw oldtimer financieren tegen topvoorwaarden

Bij Youngtimer-Verzekering bieden wij mogelijkheden voor oldtimer financieren op basis van financial lease. Bij deze vorm van financieren betaalt de leasemaatschappij het totale aanschafbedrag voor u aan de autodealer. Bij het aangaan van een contract met de leasemaatschappij wordt u direct economisch eigenaar van de auto en kunt u deze desgewenst op uw balans plaatsen. Vervolgens betaalt u in maandtermijnen aan de leasemaatschappij, waarbij u na de laatste termijnbetaling juridisch eigenaar bent van de auto. Deze maandtermijnen bestaan enkel uit de aanschafwaarde en rente; zaken als de verzekering, onderhoud en belasting regelt u zelf. U bent per slot van rekening direct economisch eigenaar van de auto.

Voordelen


Bent u enthousiast geworden? Doe dan een Contactaanvraag.

Opzegservice


Wilt u uw oldtimer financieren bij Youngtimer-Verzekering? Dan doorlopen wij graag een overzichtelijk stappenplan met u om uw leaseaanvraag in te dienen:

In onze dienstenwijzer vindt u meer informatie over onze werkwijze en beloning. Bij het invoeren van de aanvraag geeft u toestemming voor het toetsen bij het BKR te Tiel.

Dit zijn wij


Hallo!

Ik ben Mark. Een aantal jaar geleden heb ik Youngtimer-Verzekering opgericht met een nieuwe visie op de verzekeringsbranche. Een eerlijk en objectief advies is waar ik voor sta. Als groot autoliefhebber begrijp ik dat u zorgeloos wilt rijden zonder daarvoor eindeloos te moeten zoeken naar een goede verzekering of leaseplan. Oldtimer leasing bij Youngtimer-Verzekering is daarom overzichtelijk, snel online aan te vragen en heeft toch de speciale voorwaarden en goede leaseprijs waar u naar op zoek bent.
In 2016 zijn wij verhuisd naar Hoorn en zitten wij met ons kantoor aan de dijk met zicht op het prachtige Markermeer. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen. Mocht u mij telefonisch willen spreken, dan kan dat natuurlijk ook.

Kortom


Youngtimer-Verzekering staat voor leasen en verzekeren zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. U kunt een aanvraag indienen voor oldtimer financieren door middel van onderstaand contactformulier. Heeft u vragen? Bel dan met Mark, een vakkundig adviseur die u graag te woord staat.


Bel: 0228-745051

 

Contactaanvraag oldtimer financieren


Contactgegevens:
Naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnumer *
E-mailadres *
Oldtimer:
Merk *
Bouwjaar *
Gewenst leenbedrag*
Inkomsten:
Inkomsten *
Vraag / opmerking
Neem onderstaande over (ivm spam) captcha
* verplichte velden

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief