Uw autoverzekering vergelijken?

Bij Youngtimer-Verzekering.nl kunnen wij ons voorstellen dat u graag een autoverzekering heeft met goede voorwaarden, maar niet tegen een torenhoge premie. Daarom hebben wij voor u een overzichtelijke premievergelijker gemaakt, die de vele verschillende autoverzekeringen op een rijtje zet. Speciaal voor uw dagelijkse auto is deze vergelijker gericht op scherpe premies en degelijke voorwaarden. Bent u op zoek naar een vergelijker voor uw young- of oldtimer? Dan bieden wij u ook voor auto’s ouder dan 10 jaar een handige premievergelijker voor oldtimers!

In basis start elke autoverzekering met dezelfde vraag: wilt u een WA, WA-beperkt casco of WA-volledig casco dekking voor uw auto? Bij enkel een WA-verzekering bent u verzekerd voor de schade die u tijdens het gebruik van uw auto aan anderen toebrengt. Bij de uitgebreidere varianten beperkt- of volledig casco bent u tevens verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig, of bijvoorbeeld diefstal. De precieze voorwaarden kunt u vinden met behulp van onze premievergelijker.

Voordelen

Doordat wij onafhankelijk werken is een autoverzekering vergelijken bij Youngtimer-Verzekering.nl ook echt een objectief vergelijk. Wij bieden u alle verzekeringen aan die mogelijk voordelig zouden kunnen zijn voor u, wat betekent dat u onder andere gebruik zou kunnen maken van:

Premie berekenen

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief