Nieuw in 2003, Youngtimer vanaf 2018.

BMW Z4 Roadster

De BMW Z4 is een populaire sportwagen die zowel in coupé- als Roadster uitvoering verkrijgbaar is. De Roadster wordt in 2018 een Youngtimer. De Z4 is als opvolger van de Z3 groter, krachtiger en steviger dan zijn voorganger.

 

 

 


Jaguar XJ (X350)

De auto heeft een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 400 pk. Erg licht door zijn aluminium chassis. Een stuk moderner dan zijn voorgangers, met de klassieke uitstraling die alleen een echte Jaguar kan bieden.

 

 

 

 

Lamborghini Gallardo

Vernoemd naar een stierensoort, een echte sportwagen. Het kleine broertje van de Murciélago is met 560pk daar zeker niet voor onder te doen. Dit is het best verkochte model van Lamborghini en twee keer door Top Gear uitgeroepen als auto van het jaar. Een echte klassieker op de weg.

 

 

 

Mercedes-Benz CLK 55 AMG Cabriolet

De cabriolet van Mercedes-Benz. Zeer modern in 2003, meer dan adequaat genoeg in 2018.

 

 

 

 

 

 

Mercedes-Benz SLR McLaren

Een supersportwagen ontwikkeld door Mercedes-Benz en McLaren Cars. Met het comfort van de Mercedes en de kracht van de Mclaren. De zeer krachtige remmen zijn zeker nodig voor de 650pk die de motor levert.

 

 

 

Rolls-Royce Phantom 2003

Verantwoordelijk voor het herstel van de reputatie van Rolls-Royce als maker van luxueuze auto’s. 14 jaar geproduceerd, het beste van het beste.

 

 

 

 

Saab 9-3 Cabriolet 2.0 Turbo

In 2003 is de cabriolet versie van de tweede generatie Saab 9-3 uitgekomen. Moderner dan zijn voorganger, gemaakt in Oostenrijk, de ideale auto voor het betere weer.

 

 

 

 

TVR Tuscan S

Deze versie van de TVR Tuscan kwam uit in 2003 en is klaar om van de gunstigere bijtelling te gaan genieten. Een echte sportauto met 400 pk. Wel oppassen; airbags zijn niet meegeleverd.

 

 

 

 

 

Subaru Impreza 2.0 WRX STI AWD

Voor de liefhebber. Deze versie van de WRX kwam in 2003 uit, andere versies zijn al een paar jaar ouder. Door zijn populariteit is er genoeg betaalbaar aanbod op het internet beschikbaar.

 

 

 

 

 

Volvo V70 R

De Volvo V70 R staat bekend als een zeer betrouwbare auto. Door 4 wielen aangedreven en de laatste echte R. De onopvallende verschijning maakt het echt een auto voor kenners. Met 300 pk een zeer krachtige auto die de 0 tot 100 in 6,9 seconden haalt.

Geplaatst op

Youngtimerverzekering

Bent u al de trotse eigenaar van een sportwagen of zelfs collectie, maar bent u niet tevreden met uw huidige verzekering? Via onze website kunt u eenvoudig een offerte opvragen.

Offerte aanvragen

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.