BMW Alpina verzekeren

De meeste verzekeraars hebben aardig wat moeite met het verzekeren van bijzondere auto’s zoals een BMW Alpina. Dit komt doordat deze auto’s nooit officieel in Nederland zijn geleverd en niet voorkomen in de lijsten waar verzekeraars mee werken. Wij kunnen wel uw BMW Alpina verzekeren. Of het nu gaat om een youngtimer of een daily drive, wij helpen u graag. Naast de Alpina uitgevoerde modellen hebben wij ook veel ervaring met de M-series. Kortom, bij ons kunt u altijd terecht met uw verzekeringsvragen.

Voordelen

  • Mogelijkheden voor recreatief en zelfs dagelijks gebruik.
  • Verzekeren op basis van taxatiewaarde of aanschafwaarde.
  • Een professioneel team dat passie heeft voor auto’s.
  • Ook voor auto’s zonder Nederlands kenteken.
  • Met vaste premie of met bonus-malus systeem.

Premie berekenen

bmw-alpina

Voor Alpina’s die hobbymatig worden gebruikt kunt u op onze website makkelijk een vergelijking maken en de verzekering online aanvragen. Bij dagelijkse en/of zakelijk gebruik dient u even contact met ons op te nemen voor een offerte. Hier zit namelijk meer werk aan verbonden, maar kunnen wij u altijd de gewenste oplossing bieden. Wij zijn op de hoogte van alle voorwaarden en daarom kunt u voor al uw vragen bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van dealers, verzekeraars en taxateurs die met ons samenwerken. Ook bieden wij een extra korting op uw premie indien u lid bent van een aangesloten oldtimer-club die aangesloten is bij de FEHAC.

bmw alpina verzekeren

BMW Alpina B6 (1981)

BMW Alpina B8 (1995)

BMW Alpina B3 (2004)

WA
WA Beperkt
WA Volledig

€  4,54 p/mnd
€  16,51 p/mnd
€  29,75 p/mnd

WA
WA Beperkt
WA Volledig

€  6,81 p/mnd
€  30,99 p/mnd
€  51,88 p/mnd

WA
WA Beperkt
WA Volledig

€  12,60 p/mnd
€  70,08 p/mnd
€  88,61 p/mnd

(5000 km per jaar / waarde € 25.000,- )

(7500 km per jaar / waarde € 35.000,- )

(7500 km per jaar / waarde € 35.000,- )

BMW Alpina verzekeren informatie en service

Premie berekenen

Bereken online uw premie en sluit direct de verzekering voor uw BMW Alpina.

Verzekering vergelijken

Pechhulp

Speciaal voor uw auto bieden wij een pechhulp verzekering aan.

Pechhulp online afsluiten

Bovenstaande rekenvoorbeelden zijn gemaakt op basis van enkele aannames en kunnen daardoor afwijken van uw situatie. Voor een 100% accurate premie kunt u het beste even contact met ons opnemen of zelf een online berekening maken. De premie wordt namelijk beïnvloed door het type auto en uw persoonlijke situatie.


Mark Reus youngtimerspecialist

Uw Youngtimerspecialist: Mark Reus

Als groot autoliefhebber begrijp ik dat u zorgeloos wilt rijden zonder daarvoor eindeloos te moeten zoeken naar een goede verzekering. Mijn eigen youngtimer: een Saab 900 Turbo S uit 1988 heeft natuurlijk ook de beste dekking.

In 2016 zijn wij verhuisd naar Hoorn en zitten wij met ons kantoor aan de dijk met zicht op het prachtige Markermeer. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief