Exclusieve auto verzekering

Via Youngtimer-Verzekering.nl is het geen enkel probleem om uw exclusieve auto te verzekeren. Wij verzekeren zowel exclusieve auto’s die worden gebruikt voor de hobby als wel voor dagelijks en/of zakelijk gebruik. Hierin werken wij enkel samen met gerenommeerde partijen waarvan wij weten dat deze snel tot uitkeren overgaan en goede service leveren bij een schade. Voor oudere exclusieve auto’s bieden wij daarnaast de mogelijkheid om deze op basis van taxatiewaarde te verzekeren aangezien in veel gevallen deze auto’s meer waard kunnen worden naarmate deze ouder worden.

Exclusieve auto verzekering

Als gespecialiseerd verzekeraar van bijzondere auto’s zijn wij dagelijks actief met het verzekeren exclusieve auto’s. Zo hebben wij een groot netwerk van dealers, taxateurs en reparateurs. Door onze intensieve contact met verzekeraars kunnen wij gemakkelijk voor u technische vragen neerleggen. Wij denken graag met u mee als het gaat om dekking, premie, polisvoorwaarden en benodigde beveiligingsklasse voor uw exclusieve auto. Zelfs voor bijzondere risico’s werken wij samen met verzekeraars uit Engeland en de Verenigde Staten.

Voordelen exclusieve auto verzekering

Exclusieve auto verzekering informatie en service


Exclusieve auto verzekering vergelijken

Bereken uw persoonlijke premie en sluit direct online een exclusieve auto verzekering voor uw auto af..

Exclusieve auto verzekering berekenen

Informatie exclusieve auto verzekering

Pechhulp voor uw exclusieve auto

Speciaal voor exclusieve auto’s bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw exclusieve auto


Beveiligingsklassen

Verzekeraars stellen bij exclusieve auto’s veelal een minimum omtrent de beveiliging van uw auto. Dit komt omdat men stelt dat deze auto’s gevoeliger zijn voor diefstal. Daarom vragen wij altijd de beveiligingsklasse van uw auto op, is deze niet bekend dan helpen wij u graag. Het is verstandig om hier goed op te letten, als u namelijk niet voldoet aan de eis kan het zijn dat de verzekeraar niet overgaat tot uitkeren bij diefstal van uw auto.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief