Netwerk

Ons doel is om gemakkelijk producten of diensten te vinden voor uw klassieker (in wording). Daarom hebben wij een netwerk opgezet waarbij iedere onderneming zijn diensten kan aanbieden. Wij zien het namelijk als onze taak om het klassieke wagenpark in Nederland in stand te houden, zowel nu als in de toekomst.


Taxateurs

Taxateurs kunnen uw auto op waarde schatten en kennen de markt als de beste. Zo kunnen auto’s worden getaxeerd voor de verzekering, maar ook BPM-taxaties komen regelmatig voor. Daarnaast zijn taxateurs ook actief als schade-expert en bieden zij contra-expertise.

Dealers

U zoekt een dealer van oldtimers, youngtimers of bijzondere auto’s? Of het nu gaat om een klassieker uit de jaren ’30 of om uw dagelijkse auto, wij werken samen met diverse partners die bijzondere en exclusieve automobielen aanbieden.

Verzekeraars

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan verzekeraars waar wij mee samenwerken om voor u altijd de beste aanbieding te kunnen doen. Varierend van de grote verzekeraars tot specialistische kantoren die zich enkel richten op de automobiel-branche.


Wilt u als ondernemer ook in ons overzicht staan? Neem dan contact met ons op.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief