Uw oldtimer verzekeren? Online, snel en voordelig!

Bent u in het bezit van een mooie klassieker? Dan kunt u zich bij Youngtimer-Verzekering.nl tegen een scherp oldtimertarief verzekeren! Afhankelijk van het soort auto dat u rijdt kunt u zelfs al met een auto van 15 jaar (of ouder) gebruik maken van deze solide verzekering. De oldtimerverzekering is speciaal bestemd voor liefhebbers die graag recreatief in hun oldtimer rijden en goede zorg voor hun auto dragen.

14652157604_92532a963c_k

Youngtimer-Verzekering.nl heeft samenwerkingen met meerdere verzekeraars en volmachtbedrijven, zodat we alle dekkingen en premies kunnen vergelijken en een aanbieding kunnen doen die het beste bij uw specifieke situatie past. Net als bij een gewone autoverzekering kunt u kiezen voor een WA-dekking, een WA-beperkt casco dekking of een WA-volledig casco dekking (allrisk).

Afhankelijk van uw wensen kunt u ervoor kiezen om uw oldtimer tegen dagwaarde of taxatiewaarde te verzekeren. Over het algemeen zijn oldtimereigenaren meer gebaat bij een dekking op basis van taxatiewaarde. Met een taxatierapport dat u zelf opvraagt kunt u uw bolide namelijk tegen de erkende waarde van uw bijzondere auto verzekeren. De taxatiewaarde wordt bij een totaal verlies uitgekeerd zo lang het taxatierapport geldig is.

Wilt u bekijken wat uw mogelijkheden zijn? Bereken dan direct online uw premie! Omdat we bij Youngtimer-Verzekering.nl volledig online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie.

Voordelen

De voordelen van onze oldtimerverzekering op een rijtje:

Voordelen

  • Zeer scherpe premie en uitgebreide dekking
  • Speciale mogelijkheden voor jonge auto’s
  • Extra lage premies bij weinig kilometers

Hulp nodig?
Bel: 0183-201115

Offerte

Wilt u een aanbod op maat? Doe een offerteaanvraag!

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief