Over ons

Bij ons draait het allemaal om de passie. In 2011 begonnen als kleine niche-speler en inmiddels doorgegroeid tot de meest volledige vergelijker van oldtimer- en youngtimerverzekeringen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het klassieke wagenpark van Nederland in stand blijft. Bezit van een klassieker is tegenwoordig al kostbaar genoeg!

Als specialistisch verzekeringskantoor willen wij u graag zo goed mogelijk van dienst zijn en willen wij blijven innoveren. Door onze focus te houden bij oldtimer- en youngtimers bent u bij ons aan het juiste adres.  Naast youngtimers hebben wij een speciale website voor een goedkope oldtimerverzekering onder dezelfde naam. Heeft u een tip voor onze dienstverlening? Dan horen wij dit graag.


Wat u van ons mag verwachten?

Informatie


Onze gegevens

Youngtimer-Verzekering.nl is een handelsnaam van Reus Verzekeringen. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626. Ons kantoor is ingeschreven bij de KvK onder nummer 51047497 en bij het Kifid onder registratienummer 300.012172.

Reus Verzekeringen

Postadres:
Boerenstraat 31
4201 GA Gorinchem

Bezoekadres:
Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief