Uw sportauto verzekerd naar uw wens

Als liefhebber van bijzondere auto’s bent u bij ons aan het juiste adres voor het verzekeren van uw sportauto. Door onze ervaring in het verzekeren van exclusieve auto’s weten wij de juiste aanbieders voor u te selecteren. De verzekering die speciaal gericht is op de sportauto houdt rekening met de hoge waarde en/of veel pk’s en het gebruik van uw auto (dagelijks of voor de hobby). Door onze samenwerkingen kunnen wij u altijd de best bij uw situatie passende polis aanbieden.

sportauto


Een sportauto verzekeren kan tegen zowel een WA-dekking als tegen een WA Volledig Casco (AllRisk) dekking. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw verzekering uit te breiden met bijvoorbeeld een schadeverzekering voor inzittenden, pechhulp en rechtsbijstand.

Daarnaast is er keuze uit een nieuwwaarde-regeling, aanschafwaarde-regeling en is het mogelijk om de sportauto te verzekeren op basis van taxatiewaarde.

Veel verzekeraars hebben aanvullende beveiligingsmaatregelen voor uw auto. Neem hierover contact met ons op. Wij denken namelijk graag met u mee!


Voordelen van uw sportauto verzekeren bij Youngtimer-Verzekering.nl:

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw sportauto verzekeren? Dan kunt u direct een offerte aanvragen!

Voordelen

  • Verzekeren op basis van nieuwwaarde, aanschafwaarde of taxatiewaarde
  • Mogelijkheden voor zakelijk, privé en hobby-gebruik.
  • Extra lage premies bij weinig kilometers.
  • Samenwerkingen met alleen de beste verzekeraars.

Hulp nodig?
Bel: 0228-745051

Offerte

Wilt u een aanbod op maat? Doe een offerteaanvraag!

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief