REAAL

U bent op zoek naar een verzekering van REAAL? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u een overzicht van al het nieuws over hun verzekeringen. REAAL is een van de grootste verzekeraars uit Nederland die sinds kort door een Chinese verzekeraar zijn overgenomen. REAAL werkt samen met tussenpersonen, maar daarnaast is het ook mogelijk om rechtstreeks bij hen klant te worden.  Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij REAAL een oldtimerverzekering af te sluiten. Naast algemene informatie over de polisvoorwaarden ziet u hier wat de samenwerkingsvorm met hen is en wat u kunt verwachten van REAAL en Youngtimer-Verzekering.nl als u daar een verzekering afsluit.

reaal


Informatie REAAL

Wilt u meer informatie over de verzekeringen van REAAL? Hieronder hebben wij alle handige informatie voor u verzameld.


Wat u van REAAL kan verwachten

Zodra REAAL uw aanvraag heeft ontvangen, sturen zij de polis en de groene kaart op. De premie betaalt u rechtstreeks aan REAAL. REAAL garandeert dat de schade wordt uitbetaald. REAAL draagt dus het risico voor het uitbetalen van de schades (schadelast).

Wie doet wat voor jou?

Verzekeringen vergelijken

Verzekering afsluiten

Verzekeringspapieren opsturen

Afhandelen van schade en wijzigingen

Premie innen

Dragen schadelast

Youngtimer-Verzekering

ja

ja

nee

ja

nee

nee

Verzekeraar

nee

nee

ja

nee

ja

ja


Verzekeringen van REAAL


 

Youngtimer verzekering vergelijken?

Vergelijk snel en gemakkelijk de verzekeringen van REAAL en de andere verzekeraars bij Youngtimer-Verzekering.nl op premie, voorwaarden en dekking.

youngtimer

Youngtimer

Premie berekenen »

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.