Youngsterpolis tegen een loepzuiver tarief

De beste youngsterpolis vindt u bij Youngtimer-verzekering.nl wij hebben samenwerkingen met meerdere maatschappijen. Zo werken samen met onder andere ASR, Bovemij, Bruns ten Brink, C.A. van Eijck, De Goudse, REAAL, SAA en Unigarant (ANWB). Bij ons kunt u direct een berekening maken om uw voordeel te berekenen en de verzekering direct online afsluiten. U kunt dan direct verzekerd de weg op! Ook in het weekend.

Wij bieden verzekeringsoplossingen voor alle situaties en zelfs maatwerkverzekeringen behoren tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om een berekening te maken op de website, maar een youngtimer is in veel gevallen echt maatwerk. Ons kantoor is altijd bereikbaar voor uw verzekeringsvragen. U rijdt al binnen 5 minuten met uw nieuwe aanwinst verzekerd de openbare weg op. Bel ons direct en u weet direct hoe groot uw voordeel is.

Voordelen van onze youngsterpolis:

  • Verzekeren op taxatiewaarde.
  • Voor particulier of zakelijk gebruik.
  • Speciale mogelijkheden voor de zakelijke rijder
  • Extra lage premies voor de hobbymatige rijder.

Tips voor uw youngsterpolis:

Meerdere aanbieders

Vraag altijd bij meerdere verzekeraars een offerte op, zodat u altijd het beste aanbod heeft voor uw youngtimer. Kies de partij waar u het beste gevoel bij heeft. Let wel: er zijn maar een beperkt aantal partijen die youngtimers verzekeren.

Schadevrije jaren

Let goed op dat uw schadevrije jaren ook op uw youngsterpolis komen te staan. Vaak wordt er bij een tweede auto weer van 0 schadevrij jaren uitgegaan als deze uitblijven. Overhandig een werkgeversverklaring en informeer.

Onafhankelijke advies

Het komt bijna niet meer voor, maar er zijn gebonden bemiddelaars die u maar één verzekeraar mogen aanbieden. Bij premieverhoging zit u dan altijd vast aan deze aanbieder, aangezien er geen alternatief kan worden geboden.

Eigen risico

Verzekeraars proberen een zo laag mogelijk premie te bieden door in de kleine lettertjes te werken met hoge eigen risico’s of het zelfs niet (gedeeltelijk) vergoeden van reparaties bij niet aangesloten schadeherstellers.

Youngsterpolis tegen een loepzuiver tarief.

Youngsterpolis tegen een loepzuiver tarief.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief