Youngtimerverzekering

Uw youngtimerverzekering sluit u snel en gemakkelijk af bij Dé specialist van Nederland: Youngtimer-Verzekering.nl. Het is bij ons niet verplicht om ook uw dagelijkse auto bij ons te verzekeren. Daarnaast zijn wij flexibel als het gaat om youngtimers die rijden op diesel of LPG. Wij hebben unieke mogelijkheden voor uw youngtimer waarbij het mogelijk is om deze als hobbyauto of als dagelijkse/zakelijke auto te verzekeren.

youngtimerverzekeringAls gespecialiseerd youngtimerverzekeraar zijn wij dagelijks actief met het verzekeren youngtimers. Zo hebben wij een groot netwerk van dealers, taxateurs en reparateurs. Door onze intensieve contact met verzekeraars kunnen wij gemakkelijk voor u technische vragen neerleggen. Zelfs voor bijzondere risico’s werken wij samen met verzekeraars uit Engeland en de Verenigde Staten.

Voordelen youngtimer verzekering

Youngtimerverzekering informatie en service


Youngtimerverzekering vergelijken

Bereken uw premie en sluit direct online een youngtimerverzekering voor uw auto af.

Youngtimerverzekering vergelijken

Pechhulp voor uw youngtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw youngtimer


Taxatiewaarde

Bij ons is het mogelijk om uw oldtimer te verzekeren op basis van taxatiewaarde. Een onafhankelijke taxateur komt bij u langs om uw auto te taxeren. De getaxeerde waarde van deze taxateur wordt speciaal op uw youngtimer verzekering aangetekend. Bij totaalverlies wordt deze waarde uitgekeerd minus het eventuele eigen risico. Het taxatierapport heeft altijd een beperkte geldigheid aangezien de waarde van een auto in de toekomst kan veranderen. Daarom is in de meeste gevallen de maximale geldigheid van een rapport twee of drie jaar.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief