Auto verzekeren op basis van taxatiewaarde

Wilt u uw bijzondere auto verzekeren op basis van taxatiewaarde? Dan bent u bij Youngtimer-Verzekering.nl aan het juiste adres. Wij bieden een maatwerkoplossing die het beste bij uw verzekeringswensen en situatie aansluit. Voor vele youngtimers, oldtimers, semi-oldtimers, hobbytimers en sporttimers bieden we een verzekering op basis van taxatiewaarde. Omdat we bij Youngtimer-Verzekering.nl volledig online werken kunnen we u snel van dienst zijn, zo kunt u op ieder moment online uw auto verzekeren op basis van taxatiewaarde tegen een zeer scherpe premie.

Taxatiewaarde

In de wereld van autoverzekeringen kunt u ervoor kiezen om uw auto op basis van dagwaarde of op basis van taxatiewaarde te verzekeren. Veel gewone autoverzekeringen gaan op basis van dagwaarde. Echter, we kunnen ons best voorstellen dat u wilt dat een verzekeraar de waarde van uw bijzondere auto erkent. Dat betekent dat u een taxatierapport kunt laten opstellen waarin deze waarde vastgelegd wordt. Mocht er iets gebeuren waardoor u een totaal verlies lijdt, dan keert de maatschappij gedurende de geldigheid van het rapport de getaxeerde waarde van uw exclusieve bolide uit. Goed geregeld noemen we dat!

Leeftijd

De taxatiewaarderegeling is vooral aantrekkelijk voor bestuurders van bijzondere bolides. Bij Youngtimer-Verzekering.nl bieden we u daarom in sommige gevallen al vanaf auto’s van 8 jaar (en ouder) deze regeling aan. Na het opvragen van een offerte kunnen we u meer duidelijkheid verschaffen over uw specifieke situatie (type auto, kilometrage etc.) en de bijbehorende mogelijkheden. In de regel zijn de meeste taxatierapporten 24 of 36 maanden geldig bij verzekeraars, afhankelijk van de verzekering.

Voordelen van uw auto verzekeren op basis van taxatiewaarde bij Youngtimer-Verzekering.nl:

  • Unieke polissen in de markt voor bijzondere auto’s
  • Zeer scherpe premie en uitstekende voorwaarden
  • In veel gevallen zelfs af te sluiten voor auto’s vanaf 8 jaar
  • Verzekering op basis van schadevrije jaren of een vaste premie
  • Een groot netwerk van samenwerkende taxateurs door heel Nederland.
  • De marktleider op het gebied van autoverzekeringen op basis van taxatiewaarde.
bereken uw premie
1178