Youngtimer dealers

Tel: E-mail: Routebeschrijving

Voor de juiste dealers treft u hieronder een overzicht voor de mooiste youngtimers en oldtimers.

Wilt u als dealer ook in ons overzicht staan? Neem dan contact met ons op.

Youngtimer Select, Alkmaar

Youngtimer Select is gespecialiseerd in het importeren, in en verkopen van bijzondere Mercedes en BMW Youngtimers in originele toestand met lage kilometer standen, ontstaan uit liefde en passie voor deze specifieke merken.

Marco Hof Sportscars, Heerhugowaard

Marco Hof Sportscars & Youngtimers is gespecialiseerd in bijzondere auto’s met lage, aantoonbare kilometerstanden.

AutoLeitner, Alkmaar

Van Auto Leitner kunt u uitstekende kwaliteit verwachten; de collectie bestaat uit goed onderhouden exemplaren, veelal van de eerste eigenaar, schadevrij en met een lage kilometerstand.

StarGallery, Enkhuizen

U kunt daarniet alleen terecht voor de aankoop van uw droomauto, maar u bent ook aan juiste adres voor: Zoekopdrachten Verkoop in opdracht Financial lease & financiering Youngtimerverzekeringen Taxaties Mobiliteitsservice Kortom; StarGallery is uw totaalpartner in youngtimers!

Autobedrijf van der Aa, Schijndel

Vader Tiny van der Aa en zoon Twan runnen het aan de Industrieweg 6 en 8 (Industrieterrein Duin 1) gelegen autobedrijf. Het familiebedrijf, dat beschikt over 1500 vierkante meter showroom. Is al sinds 1972 actief in de autoverkoop.

Auto Timon, Oss/Uden

Auto Timon is  in 2008  opgericht door Timon Visser.  Na 23 jaar met veel voldoening in de autobranche te hebben gewerkt was het tijd geworden voor zijn eigen onderneming. 

Premium Classics, Vught

De jarenlange passie voor zich onderscheidende en bijzondere auto’s heeft uiteindelijk geresulteerd in een professionele aanpak. Gebaseerd op marktkennis en contacten weet Premium Classics internationaal iconen te traceren die aan de hooggestelde kwaliteitseisen voldoen.

Nijkamp, Vaassen

Auto Eminent, Steenwijk

Graag tot ziens in de showroom aan de Koematen 44 te Steenwijk, industrieterrein Groot Verlaat. Een leuke collectie auto’s en een verse kop koffie staan voor u klaar!

Autohan, Zwanenburg

AutoHan levert ‘daily drivers’ voor de heb, voor de fun of voor gebruik. Klaar voor nieuwe kilometers maar in ieder geval voor rijplezier. Kijkt u maar eens naar de collectie en de recensies van cliënten. En kom daarna vooral op bezoek onder de rook van Amsterdam en de vleugels van Schiphol, in Zwanenburg.

German classics, Wolvega

Specialist in Duitse klassiekers en youngtimers.

Gijs Jansen, Tynaarlo

Mijn naam is Gijs Jansen, het gezicht achter Allroadpoint. Voordat ik mij ging specialiseren in motorfietsen heb ik ruim 17 jaar in de autobranche gewerkt, waarvan de laatste tien jaar als zelfstandig ondernemer. Hoofdzakelijk in liefhebbersauto’s van de best mogelijke kwaliteit. In de afgelopen jaren kwam er steeds vaker een motorfiets voorbij in mijn autobedrijf.

Klaas de Poel, Surhuisterveen

Geen dure showroom met vloertegels of marmer. Geen dure bureau's of maatpakken; Maar gewoon een grote hal waar de volledige collectie droog staat. Te weinig licht ? Ook wanneer het regent kunt u toch een auto in daglicht bekijken zonder dat ie nat wordt...

Autobedrijf Terpstra, Sexbierum

Of u nu een nieuwe of oude Audi, VW, Seat of Skoda zoekt, Autobedrijf Terpstra helpt u. Ze zijn een familiebedrijf met een uitzonderlijke brede kennis van deze vier merken. Reparatie, onderhoud, restauratie van youngtimers, advies en bemiddeling bij de aanschaf van uw nieuwe auto: wat u ook zoekt, ze heten u van harte welkom. En helpen u verder, persoonlijk én prettig.