Verzekeraars

De partners van Youngtimer-Verzekering.nl waar wij exclusieve samenwerkingen mee hebben.

ASR

ASR

ASR is nauw verwant met de Europeesche en voert daardoor een oldtimerverzekering die via tussenpersonen in heel Nederland wordt aangeboden.

Bovemij

Bovemij

Bovemij is nauw verwant met de BOVAG en heeft een enorm expertise in de automotive-branche en heeft haar eigen verzekeringsbedrijf.

De Goudse

De Goudse

De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1924, met ruim 800 medewerkers. In Nederland werkt zij voor haar distributie samen met het onafhankelijke, professionele intermediair.

Europeesche

Europeesche

Europeesche Verzekeringen verzekert al bijna een eeuw alles rondom vrijetijdsbesteding. Van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen.

REAAL

REAAL

REAAL is een Nederlandse verzekeraar met een compleet aanbod van verzekeringsproducten voor particuliere en is een van de grootste Nederlands verzekeraars.

SAA Verzekeringen

SAA Verzekeringen

SAA Verzekeringen is een volmachtverzekeraar en handelt namens verschillende verzekeraars en ondersteunt daarnaast tussenpersonen in schade-afwikkeling en administratie

Unigarant

Unigarant

Dochter voor 100% van ANWB en gespecialiseerd in particuliere verzekeringen. Enkel tussenpersonen en reisbureaus werken samen met Unigarant.

Bruns ten Brink

Bruns ten Brink

Bruns ten Brink bestaat sinds 1940 als schadeverzekeraar en richt zicht met name op particulieren. Zij zijn onderdeel van SAA Assuradeuren.

C.A. van Eijck & Zoon

C.A. van Eijck & Zoon

C.A. van Eijck & Zoon is een onafhankelijk intermediair en heeft een eigen oldtimerverzekering die in 2014 door de FEHAC is goedgekeurd. Ook zij werken samen met SAA Assuradeuren.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Al meer dan 175 jaar helpen onze medewerkers mensen zorgen voor wat zij écht belangrijk vinden.