Goedkope oldtimerverzekering

Onze goedkope oldtimerverzekering bereken snel en gemakkelijk online de premie voor uw oldtimer. Binnen een paar muisklikken is uw oldtimer direct verzekerd en kunt u de weg op. Vanaf 4,- euro per maand kunt u zich bij ons verzekeren. Daarnaast bieden wij extra voordelige tarieven aan bij auto’s waar slechts 3.000 of 5.000 kilometer per jaar mee wordt gereden.

Uw goedkope oldtimerverzekering kunt u online berekenen en vervolgens heeft u een vergelijk van meer dan 15 oldtimerverzekeringen. Wij bieden mogelijkheden voor auto’s vanaf 8 jaar oud. Daarnaast hebben wij ervaring op het gebied van youngtimers, sportauto’s en natuurlijk oldtimers.

Voordelen

  • De grootste vergelijker van oldtimerverzekeringen.
  • Speciaal voor de recreatieve/hobbymatige rijder.
  • Samenwerkingen met alle grote oldtimerverzekeraars.
  • Gegarandeerd de beste premie voor uw oldtimer.
  • Ook mogelijkheden voor jonge bestuurders.
  • Groot netwerk aan samenwerkende taxateurs.
premie berekenen
1184
1184

Goedkope oldtimerverzekering informatie en service

Goedkope oldtimerverzekering vergelijken

Bereken online uw premie en sluit direct online een verzekering af.

oldtimerverzekering vergelijken

Pechhulp voor uw youngtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

pechhulp voor uw youngtimer

Taxeren van uw oldtimer

Het taxeren van uw oldtimer is bij het verzekeren op een casco basis (beperkt of volledig casco) van belang. De waarde van uw oldtimer is namelijk onderhevig aan de markt van vraag en aanbod en kan per model sterk variëren. Daarom biedt een taxatierapport uitkomst, zo heeft u achteraf nooit een discussie met de verzekeraar over de onschatbare waarde van uw klassieker. Bijna alle verzekeraars zetten een zogenaamde taxatieclausule op uw polis. Hierin verklaren zij dat u de taxatiewaarde ontvang bij totaalverlies van uw oldtimer. Let wel: er zijn verzekeraars die werken met taxatierapporten maar niet altijd de taxatiewaarde uitkeren bij totaalverlies.

Wilt u zeker zijn van de juiste keuze, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw oldtimer.