Oldtimerverzekering 15 jaar en ouder

Heeft u een bijzondere auto als hobbyproject? Rijdt u recreatief met een leuke bolide? Dan kunt u deze auto heel goed tegen een oldtimertarief verzekeren! Afhankelijk van het soort auto dat u rijdt kunt u al vanaf 15 jaar gebruik maken van onze Oldtimerverzekering 15 jaar en ouder. Bij Youngtimer-Verzekering.nl zijn we gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere auto’s zoals youngtimers, oldtimers, semi-oldtimers, hobbytimers en sporttimers. Omdat we volledig online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie.

Onafhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt bieden wij u een passende verzekering met zeer scherpe premie. Net als bij een gewone autoverzekering kunt u bij de Oldtimerverzekering 15 jaar en ouder gebruik maken van een WA-dekking, een WA-beperkt casco dekking of een WA-volledig casco (allrisk) dekking. Omdat elke bijzondere auto zijn eigen specialiteiten heeft bieden wij een maatwerkverzekering die toegespitst is op uw specifieke situatie.

Waarde

Afhankelijk van uw eigen wensen en situatie kunt u ervoor kiezen om een auto tegen dagwaarde of taxatiewaarde te verzekeren. De meeste normale autoverzekeringen hebben een dekking op basis van de dagwaarde. Echter, wij kunnen ons voorstellen dat u uw bijzondere auto graag tegen taxatiewaarde verzekert. Hiervoor is een taxatierapport nodig. Met deze dekking keert de maatschappij bij totaal verlies gedurende de geldigheid van het taxatierapport de getaxeerde waarde uit.

Voordelen van onze Oldtimerverzekering 15 jaar en ouder:

  • Uniek in de markt voor bijzondere auto’s
  • Zeer scherpe premie en uitstekende voorwaarden
  • Mogelijkheid tot verzekeren op basis van taxatiewaarde
  • In sommige gevallen zelfs af te sluiten voor auto’s vanaf 10 jaar
  • Dagelijks opzegbaar en altijd online inzichtelijk

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die wij bieden? Bereken dan online uw premie!

oldtimerverzekering vergelijken