Polisvoorwaarden

Wij steken veel tijd in het overzichtelijk maken van alle youngtimer verzekering voorwaarden. Dit alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en te ontzorgen. Komt u er niet uit, dan mag u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen. Van alle voorwaarden zijn wij namelijk op de hoogte en weten wij ook waar wij het beste terecht kunnen voor maatwerk-aanbiedingen. Bij maatwerk kunt u denken aan bestuurders met een jonge leeftijd, zakelijke tenaamstelling van uw polis, zakelijk gebruik van bijvoorbeeld een promotieauto of een hoge taxatiewaarde.

Let op! Het is niet zo dat iedere youngtimer verzekering enkel bestemd is voor hobbymatig en recreatief gebruik of dat het bezit van een dagelijkse auto verplicht is. Wij weten bij welke verzekeraars wij u wél kunnen verzekeren. Ook werken de meeste youngtimer verzekeraars niet met schadevrije jaren wat wil zeggen dat u geen malus krijgt bij een schade. Neem contact met ons op voor de youngtimer verzekering voorwaarden.


Onze vergeleken youngtimerverzekeringenYoungtimerverzekeringen die niet meer beschikbaar zijn


meeus-300x100

Polisvoorwaarden


Productwijzers

In de onderstaande productwijzers vind je belangrijke informatie over autoverzekeringen en bijbehorende verzekeringen. Elke productwijzer geeft de belangrijkste kenmerken weer.

Als je van plan bent om een verzekering af te sluiten, dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Er staat namelijk in een paar bladzijden uitgelegd wat voor dekking een verzekering biedt. En of die ook echt nodig is. Ook geeft de productwijzer informatie over de posten waaraan de verzekeraar geld besteedt.

Let op
De productwijzers bevatten alleen algemene informatie over verzekeringen. Bij elke verzekeraar zijn de exacte polisvoorwaarden vaak anders. Het heeft dus zin om de producten van verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken!

Altijd online
Iedere verzekeraar plaatst de productwijzers op hun website. Vaak bieden zij daarnaast extra informatie. Over de bijzondere kenmerken van hun polissen en over de hoogte van hun premies. Heb je vragen? Dan geef ik graag uitleg hierover.

 

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.