Semi-oldtimer verzekering

Youngtimer-Verzekering.nl de specialist op het gebied van oldtimers, youngtimers en semi-oldtimers. Wij bieden een semi-oldtimer verzekering die precies is aangepast aan uw situatie. Voor hobbymatig gebruik van uw semi oldtimer, daarnaast kan de polis op de zaak of op privé komen te staan. De semi oldtimer verzekering is in veel gevallen beter dan de gewone autoverzekering.

Wij kunnen auto’s verzekeren met een verzekering vanaf 3.000 kilometer per jaar tot en met 7.500 kilometer per jaar. Hierbij kunnen wij u semi-oldtimer Allrisk op basis van taxatiewaarde verzekeren. Altijd kunnen wij u de best passende aanbieding doen voor uw semi-oldtimer.


Is uw auto een semi oldtimer?

Er is geen duidelijke definitie van de semi oldtimer. Iedere partij hanteert hier zijn eigen voorwaarden en leeftijdsgrenzen voor. Er zijn wel een aantal zaken die invloed hebben op het feit of een auto kan worden gezien als een semi oldtimer.


Kunnen wij u van dienst zijn?

Als verzekerings-specialist op het gebied van bijzondere auto’s, youngtimers en semi-oldtimers  helpen wij u graag bij het zoeken naar een geschikte verzekering. Neem daarom contact met ons op of bereken direct uw premie. Twijfelt u of uw auto in het Onschatbare Klassieker Jaarboek voorkomt? Schroom dan niet.

semi-oldtimer verzekering

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief