Unigarant

U bent op zoek naar een verzekering van Unigarant? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u een overzicht van al het nieuws over hun verzekeringen. Unigarant is 100% dochter van ANWB en Unigarant biedt dan ook dezelfde ANWB oldtimerverzekering aan. Unigarant werkt samen me assurantietussenpersonen, retailers en reisbureaus terwijl ANWB met haar winkels overal is te vinden. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij Unigarant een verzekering af te sluiten. Naast algemene informatie over de polisvoorwaarden ziet u hier wat de samenwerkingsvorm met hen is en wat u kunt verwachten van Unigarant en Youngtimer-Verzekering.nl als u daar een verzekering afsluit.

1192
1192

Informatie Unigarant

Wilt u meer informatie over de verzekeringen van Unigarant? Neem hieronder gerust contact op. 


Wat u van Unigarant kan verwachten

Zodra Unigarant uw aanvraag heeft ontvangen, sturen zij de polis en de groene kaart op. De premie betaalt u rechtstreeks aan Unigarant. Unigarant garandeert dat de schade wordt uitbetaald. Unigarant draagt dus het risico voor het uitbetalen van de schades (schadelast).

Wie doet wat voor jou?

Verzekeringen vergelijken

Verzekering afsluiten

Verzekeringspapieren opsturen

Afhandelen van schade en wijzigingen

Premie innen

Dragen schadelast

Youngtimer-Verzekering

ja

ja

nee

ja

nee

nee

Verzekeraar

nee

nee

ja

nee

ja

ja

Verzekeringen van Unigarant

  • Oldtimerverzekering Unigarant

Youngtimer verzekering vergelijken?

Vergelijk snel en gemakkelijk de verzekeringen van Unigarant en de andere verzekeraars bij Youngtimer-Verzekering.nl op premie, voorwaarden en dekking.