Verzekeraars

De partners van Youngtimer-Verzekering.nl waar wij exclusieve samenwerkingen mee hebben.

ASR

ASR
ASR is nauw verwant met de Europeesche en voert daardoor een oldtimerverzekering die via tussenpersonen in heel Nederland wordt aangeboden.


Bovemij

Bovemij
Bovemij is nauw verwant met de BOVAG en heeft een enorm expertise in de automotive-branche en heeft haar eigen verzekeringsbedrijf.


Bruns ten Brink

Bruns ten Brink
Bruns ten Brink bestaat sinds 1940 als schadeverzekeraar en richt zicht met name op particulieren. Zij zijn onderdeel van SAA Assuradeuren.

C.A. van Eijck

C.A. van Eijck & Zoon
C.A. van Eijck & Zoon is een onafhankelijk intermediair en heeft een eigen oldtimerverzekering die in 2014 door de FEHAC is goedgekeurd. Ook zij werken samen met SAA Assuradeuren.

Goudse

De Goudse
De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1924, met ruim 800 medewerkers. In Nederland werkt zij voor haar distributie samen met het onafhankelijke, professionele intermediair.


Europeesche

Europeesche
Europeesche Verzekeringen verzekert al bijna een eeuw alles rondom vrijetijdsbesteding. Van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen.


London

London
London Verzekeringen heeft al meer dan 160 jaar ervaring. De verzekeringen worden uitsluitend aangeboden via een exclusief net van gekwalificeerde assurantietussenpersonen en gevolmachtigden.


REAAL

REAAL
REAAL is een Nederlandse verzekeraar met een compleet aanbod van verzekeringsproducten voor particuliere en is een van de grootste Nederlands verzekeraars.


SAA

SAA Verzekeringen
SAA Verzekeringen is een volmachtverzekeraar en handelt namens verschillende verzekeraars en ondersteunt daarnaast tussenpersonen in schade-afwikkeling en administratie.


Unigarant

Unigarant
Dochter voor 100% van ANWB en gespecialiseerd in particuliere verzekeringen. Enkel tussenpersonen en reisbureaus kunnen samenwerken met Unigarant.

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.