SAA Verzekeringen

U bent op zoek naar een verzekering van SAA Verzekeringen? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u een overzicht van al het nieuws over hun verzekeringen. SAA is een tussenpersoon die ook een volmacht heeft waarbij wordt gehandeld namens de verzekeraar. Daarnaast ondersteunen zijn tussenpersonen op het gebied van administratie, ICT en schadebehandeling. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij SAA een verzekering af te sluiten. Naast algemene informatie over de polisvoorwaarden ziet u hier wat de samenwerkingsvorm met hen is en wat u kunt verwachten van SAA en Youngtimer-Verzekering.nl als u daar een verzekering afsluit.

 

1196
1196

Informatie SAA Verzekeringen

Wilt u meer informatie over de verzekeringen van SAA Verzekeringen? Neem hieronder gerust contact op. 


Wat u van SAA Verzekeringen kan verwachten

Zodra SAA uw aanvraag heeft ontvangen, sturen zij de polis en de groene kaart op. De premie betaalt u rechtstreeks aan SAA . SAA garandeert dat de schade wordt uitbetaald. SAA draagt dus het risico voor het uitbetalen van de schades (schadelast).

Wie doet wat voor jou?

Verzekeringen vergelijken

Verzekering afsluiten

Verzekeringspapieren opsturen

Afhandelen van schade en wijzigingen

Premie innen

Dragen schadelast

Youngtimer-Verzekering

ja

ja

nee

ja

nee

nee

Verzekeraar

nee

nee

ja

nee

ja

ja

Verzekeringen van SAA Verzekeringen


Youngtimer verzekering vergelijken?

Vergelijk snel en gemakkelijk de verzekeringen van SAA en de andere verzekeraars bij Youngtimer-Verzekering.nl op premie, voorwaarden en dekking.