Uw Youngtimer degelijk verzekerd

Of u nu een Mercedes, BMW of Audi als youngtimer rijdt, voor ieder merk hebben wij een passende youngtimer verzekering. Wij werken snel, efficiënt en tegen een scherpe premie met de beste voorwaarden. Net als met een dagelijkse auto heeft u met een youngtimer keuze uit een WA-dekking, een WA-beperkt casco dekking of een WA-volledig casco dekking (allrisk). Daarnaast kunt u afhankelijk van uw wensen meerdere uitbreidingen kiezen.

1205

U verzekert zich bij Youngtimer-Verzekering.nl altijd met de deskundige hulp van een adviseur,  dat is wel zo persoonlijk en net zo voordelig. Voor youngtimers hebben wij met een groot aantal maatschappijen samenwerkingen. Dit betekent dat we altijd de beste aanbieding voor uw specifieke situatie kunnen doen. Vanzelfsprekend bieden we een oplossing die prima past bij zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker van een fiscaal vriendelijke youngtimer.

Uw dagelijkse auto kunt u tegelijk met uw youngtimer verzekeren, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Voor dagelijkse auto’s bieden wij een zeer scherpe premie die gaat tot een bonus-malus korting van 80%. Net zoals voor youngtimers bieden we ook voor uw dagelijkse auto een maatwerk oplossing die toegespitst is op uw specifieke situatie.


Voordelen van onze Youngtimer-verzekering:

  • Unieke polissen voor de youngtimermarkt
  • Verzekeren op basis van taxatiewaarde is mogelijk
  • Zeer scherpe premie i.c.m. uitstekende voorwaarden
  • Autodatabase voor uw oldtimer/youngtimer

Bent u enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Dan kunt u direct online uw premie berekenen en desgewenst uw verzekering afsluiten. Bij vragen staat een vakkundig adviseur u uiteraard graag te woord.

Youngtimer

Voordelen

 • Zeer scherpe premie en uitgebreide dekking
 • Speciale mogelijkheden voor jonge auto's
 • Extra lage premies bij weinig kilometers

Premie

Wilt u een premie berekenen? Klik hier!